Eliza, printre – pentru miliarde de Femei singure

Actrița băcăuancă Eliza Noemi Judeu va reprezenta România, în acest octombrie, la a IV-a ediție a manifestării High Fest – International Performing Arts Erevan. Dincolo de fericirea și mîndria pe care mi le-am revendicat – alături de atîția alți români – odată cu aflarea acestei vești, am avut sîmbătă seară, 11 septembire, și marea șansă de a-mi îmbăia, pentru 50 de minute, sufletul, urmărind premiera spectacolului cu care Eliza va fi în Armenia pentru noi. Este vorba despre ”Femei singure” (de Dario Fo & Franca Rame, regia Geo Balint), o producție care, fără doar și poate, ne va face cinste la Festival. Dincolo de asta însă, spectacolul în sine nu trebuie ratat, pentru că este, pur și simplu, superb. Copleșitor, pînă la a mă lăsa incapabilă de a-l descrie cumva.

From

”Femei singure” se va mai juca de două ori pînă în octombrie, respectiv pe 18 și 25 septembrie, la Salonul de Piane din Bacău (str. Lucretiu Patrascanu, lîngă Colegiul “Gh. Vrănceanu”, Parcul Catedralei), prețul unui bilet fiind de 30 lei – sumă care va ajuta echipa noastră să fie prezentă la Festival. Pentru că spațiul este limitat, grăbiți-vă să faceți rezervări la numărul de telefon 0770/ 439369. Este păcat, mare păcat să ratați acest spectacol!

Multumesc lui Ionuț Avram pentru foto!

Recomandări pe temă: Laura, Ionuț, George


Asculta mai multe audio Muzica

7 thoughts on “Eliza, printre – pentru miliarde de Femei singure”

  1. draga mea,m-am intors de la erevan…iti mulumesc c-ai luat parte la bucuria mea.
    Si nu este prima oara cind realizez ,si nu e vorba mare,este realitate,ca publicul este cel mai fidel partener al unui actor,cintaret,pictor,etc De data asta mi s-a confirmat cu virf si-ndesat…oamenii,publicul conteaza cel mai mult!
    Multumesc!

  2. Am citit cu bucurie de reusita voastra si crede-ma pe cuvant, is tare mandra de voi si prin voi, de natia asta a noastra! In ceea ce priveste parteneriatele, intr-adevar ele se leaga cel mai bine cu publicul, simt asta si o stiu, o vad din reactiile ambelor parti atunci cand se intampla sa particip le vreun eveniment de gen. Eu iti multumesc ca m-ai facut partasa la aventura voastra si chiar astept, cu nerabdare, sa te revad intr-o anumita piesa de teatru despre care stiu ca se joaca extrem de rar, in ciuda faptului ca, sunt absolut convinsa, e extrem de frumoasa! Ca niste oameni… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *