UPDATE!! CONCURS: Primavara de folk cu The Stage si river

Din pacate, din motive tehnice, concertul Concertul Andrei Păunescu & Jelena Angie Milovanovic a fost anulat!

Hehehe, ia, aruncati repejor un ochi aici să vedeti voi ce de mărțișoare absolut încântătoare vi se pregătesc primăvara asta! Începând chiar cu 1 Martie, pub-ul The Stage Bacău și river vă provoacă la o Primăvară de Folk, punând la bătaie câte o invitație de două persoane pentru fiecare concert din seria ”Miercurea de Folk”. Pentru a o câștiga, nu trebuie decât să ne arătați cât de tare iubiți muzica… folk!

Primul mărțișor pe care-l puteți câștiga este invitația de două persoane la concertul de miercuri, 7 martie, din pub-ul The Stage, susținut de Andrei Păunescu – nimeni altul decât fiul poetului Adrian Păunescu – și invitata sa, Jelena Angie Milovanovic – nu doar o frumusețe aparte, ci și un talent muzical deosebit. Alte referințe sunt de prisos, zicem noi, așa că dăm startul la concurs:

Lasă-ne aici, un comentariu, prin care, în câteva cuvinte, să ne convingi că acest concert este darul potrivit, de 8 Martie, pentru femeia dragă de lângă tine, iubită, soție, soră, mamă, fiică, bunică etc. Ai timp să ne scrii până marți, 6 martie, la ora 6.00, pentru ca la 8.00 dimineață să fie anunțat – printr-un UPDATE al postării – câștigătorul, care va fi stabilit prin tragere la sorți. Pentru a vă putea contacta ulterior, vă rugăm să vă lăsați o adresa de e-mail validă. Multă baftă! 🙂

Concertul Andrei Păunescu & Jelena Angie Milovanovic este programat miercuri, 7 martie, ora 21.00, publicul fiind așteptat în pub-ul The Stage, începând cu ora 20.00. Prețul unui bilet la eveniment este 20 lei, iar informații și rezervâri se obțin la numărul de telefon 0734.990.988.