Mesajul meu

Mulțumesc, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Bacău, mulțumesc voluntari și prieteni de voluntari pentru această seară, vă mulțumesc și vă iubesc!

Pe scurt, pe scena Teatrului Municipal ”Bacovia” Bacau, în aceasta seară de 16 noiembrie 2012, a avut loc Gala ”Mesajul meu antidrog”, ediția 2012, un eveniment tare drag mie (și nu numai mie se pare, având în vedere că sala teatrului s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru public) de la care cei mai buni participanți la concursul cu același nume, etapa județeană, au plecat acasă cu diplome și premii importante oferite de sponsori inimoși.

Și În acest an, participanții au fost numeroși, elevi de gimnaziu și liceeni îndrăznind să râvnească la un premiu, înscriindu-se la una sau mai multe secțiuni ale competiției: creaţie pagină web, film scurt metraj, spot publicitar, fotografie digitală, arte vizuale, eseu literar și sport.

Gala in sine a fost un spectacol în care de la copii de vârstă preșcolară, până la liceeni și voluntari adulți, cu toții au arătat prin cântec (pop, rock, hip-hop), poezie, teatru și dans că iluzia si visul nu sunt totuna.

From Diverse

Cu distincții au plecat însă, de la Gală nu doar câștigătorii propriu-zis ai concursului ”Mesajul meu antidrog”, ci și cei care, au considerat reprezentanții și voluntarii Centrului Antidrog Bacău, de-a lungul anului, dar nu numai, fiecare pur si simplu, sau prin specificul domeniului de activitate în care profeseazâ, au fost alături de ei, de consumatori, de părinții lor și prietenii lor etc.

Ei bine, o astfel de distincție mi-a revenit și mie. O mare, mare, mare surpriză pentru mine, emotii ”cumplite” și un mesaj din partea mea care sper din tot sufletul că a fost perceput cum trebuie… Vă mulțumesc încă o dată și va iubesc!:)

FOTO 2: Tudor Rebegea

One thought on “Mesajul meu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *