Provizia

Blocată fiind pe amintirile de care am făcut rost în week-end și puțin, dar foarte puțin iritată pe alarma ceasului ( in nici un caz faptul ca azi e luni nu-mi poate strica buna dispozitie) – cu alarma ceasului am o altă poveste, dacă nu uit, v-o împărtășesc mâine, ba, chiar să-mi țineți pumnii să nu uit, că-i foarte, foarte important! – m-am trezit abandonată de inspirația gândurilor de azi. Simteam nevoia să-mi încep săptămâna cu ceva cafea proaspată, desigur, dar și cu o melodie care să-mi creioneze totuși o stare… Am incercat mai multe melodii-garnitură la cafea dar ntz!, m-am pomenit pufăind neîmpăcată din nas, ntz, ntz, ntz!

Am deschis fereastra și mi-am adus aminte că, hahahaha, am eu totuși una pusă deoparte (sacul cu provizii) pentru dimineți ca acestea, o ascult adesea cu boxele la maxim, așa de tare îmi place și atât de bine îmi definește melodica asta, starea!

The Byrds – Turn, Turn, Turn

V-o dau și vouă și vă mai dau și BUNA DIMINEATA, oameni dragi din lumea mare, poftă buna la cafea și inspirație buna sorbind împreună din ea! 🙂

2 thoughts on “Provizia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *