Mary Poppins

Putin furioasa ieri, pe vremea care pentru week-end s-a anuntat destul de capricioasa, m-am trezit in dimineata asta, mult mai ingaduitoare fata de ea si, culmea, tocmai pentru ca urmeaza trei zile de week-end si nopti pline de ghidusii, nebuneli, intalniri cu prietenii sau odihna binemeritata cu familia.

From Desenele mele

In fond, toti avem zilele noastre in care suntem mai mofturosi, mai nervosi, mai capriciosi si nu tin minte ca cerul, vreodata, chiar senin, sa se fi suparat pe noi pentru asta. Pentru ca da, vremea buna se anunta odata cu gandul nostru bun, iar asta ma duce cu gandul -ca tot eram eu, ieri, coplesita de neputinta de a fi Mary Poppins– la vorba ei, a lui Mary P. adica “Nu stii ca fiecare om are o Tara a Zanelor proprie?”. Da, vremea buna o face gandul nostru propriu bun, iar daca lui i se adauga si gandul bun al altuia, vremea devine de-a dreptul fascinanta. Ca o poveste.

Valeriu Sterian – Zori de zi

BUNA DIMINEATA, oameni dragi din lumea mare, pofta buna la cafea si pofta de tesut ganduri bune pentru vremuri bune, sorbind impreuna din ea! 🙂

3 thoughts on “Mary Poppins”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *