Mai frumoasa

Dimineata, oamenii sunt mai frumosi, dintotdeauna m-a fascinat imaginea lumii dimineata. Si, cu cat mai dimineata, cu atat mai frumos si fascinant mi s-a parut si continua sa mi se para totul in jurul meu, in drumul-rutina catre undeva.

Pana si cladirile prost construite si fara lipsa de imaginatie, ruine langa vile impozante, sunt mai frumoase, camine de nefamilisti sau cantine scolare, internate, acoperisuri verzi si albastru strident pentru oameni ai strazii, garduri de sarma in inele de te lasa sa-ti imaginezi matinal lumea de dupa ele lipite de garduri reci, inalte, adevarate bariere pentru lumea de dupa ele, ateliere nonconformiste pentru artisti conservatori, catei blanzi la casa memoriala, trotuare in damburi.

From Desenele mele

Peste toate, o liniste miraculoasa intrerupta pe alocuri doar de sunet de pasi grabiti spre drumul rutina al vreunui matinal ratacit catre undeva. Iubesc diminetile mele.

Volbeat – Light A Way

BUNA DIMINEATA, oameni buni de pretutindeni, pofta buna la cafea si pofta de schitat lumea in zambet, sorbind impreuna din ea! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *