Wishlist

Am fost provocată de Cristina să-i scriu Moşului o scrisorică, în ideea că, dacă am fost cuminţică, poate-mi îndeplineşte două-trei dorinţe… E greu, recunosc, pentru că lista mea de dorinţe e taaaare lungă, iar meritele mele, ceva mai puţine. Nu-mi este prea clară, de fapt, nici diferenţa dintre cuminte şi obraznic, părerile fiind cred, împărţite.

Îndrăznesc totuşi, să sper la cîte ceva. Am mai spus de altfel, cu puţin timp în urmă, ce.

După îndelungi dezbateri cu mine însămi, am hotărît că lista a rămas nemodificată. Ba nu, adaug puţină zăpadă şi… dar ştie el Moşul, mai bine…

Voi, Lala, Răzvan, Alex, Poe, Zizi, Shaki, Radu, Val ce i-aţi scrie Moşului? Aţi fost cuminţi? 🙂

6 thoughts on “Wishlist”

  1. Cuminte n-am fost, iar de scris Moşului n-am cum. Moşul sunt eu (pentru puştanii mei si pentru finuţă), sper să nu fie exagerat de pretenţioşi… :))

  2. Mă căiesc, pup poala popii, vai de capu meu ce obraznic am fost! Am tras cu praştia-n vrăbii, am rîvnit femeia altuia, m-am lovit pe mine însumi, am amenzi de 25 de milioane de plătit că merg prea repede, etc. La dracu, sunt disperat, nu mai mor odata?

  3. E clar. V-ati propus sa-l desfiintati pe Mos. Cu mine nu va merge insa, pentru ca eu ma trantesc pe podea si sustin sus si tare ca Mosu exista si ca vine acolo unde sint copii cuminti 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *