Liceenii băcăuani au bani de dat și bani de luat!

From De-ale jurnalistilor

Zilele trecute, frumoșii liceeni YouthBank Bacău au anunțat cu surle și trâmbițe – nu, au anunțat frumos, ca la carte! – lansarea unei noi sesiuni de finanțări pentru proiectele pe care alți colegi de-ai lor din liceele băcăuane ar vrea să le implementeze în unitatea lor școlară sau în comunitatea în ansamblu.

În acest an, suma pe care YouthBankerii din Bacău au strâns-o prin implementarea de către ei înșiși a unor proiecțele frumoase, este de 19.000 lei, bani pe care, ați înțeles bine, îi vor da mai departe, pentru susținerea altor proiecte realizate de colegii lor.

În acest an, programul YouthBank – program implementat în Bacău de Fundația Comunitară Bacău – este sprijinit de BRD-Groupe Société Générale prin dublarea sumei strânse de echipa YouthBank, sumă din care vor fi finanțate proiecte cu impact în comunitate inițiate de liceeni

”Noi credem că acest program arată foarte limpede resursa voastră inepuizabilă de investiție în această comunitate. De asemenea, comunitatea are obligația de a investi în voi resurse și capital de încredere”, a spus Eduard Farcaș, reprezentantul BRD Bacău, la evenimentul de lansare a programului din acest an.

Condițiile de participare la program, termenele și alte detalii se găsesc pe site-ul YouthBank Bacău, aici.

One thought on “Liceenii băcăuani au bani de dat și bani de luat!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *