O să fiu la Gala Star!

From Parteneriate cu Muze Colorate

N-am nici cea mai vagă idee cum va să fie, tehnic vorbind, Gala Star din acest an. Spre deosebire de alți ani, acum mă voi lăsa să fiu și să fie… Gala Star este O STARE. Una pe care, împreună cu oamenii faini din viața mea, o să o trăiesc la intensitate maximă. Vorba prietenului meu Ionuț Avram, ”abia aștept să intrăm din nou în starea aia în care nu-ți mai pasă de nimic rău din jurul tău”. Pentru că uiți de răul din jur. Dacă iubești teatrul și vii la teatru pentru asta!

Despre cea de-a X-a ediție a Festivalului Internațional al Recitalurilor Dramatice (de tip One Man Show), ”Gala Star”, până că și inimoșii lui organizatori au ales, parcă, să tacă, pentru a ne invita să fim…

Să fie, e mai bine așa. Nu aducem laude înainte, despre ceva ce încă n-am trăit. În plus, în plus, nu mai vrem să ne îmbătăm cu apă rece ridicând în slăvi ceva ce, de fapt, nu s-a petrecut până acum decât în urbea asta. Aparent tristă. Și e tristă nu pentru că aici nu se întâmplă lucruri minunate, ci pentru că cei cu idei se încăpățânează să-și lipească afișele… unii peste alții. Unii peste alții, da, oamenii afișe.

La cea de-a X-a ediție a Galei Star din acest an, așadar, O SĂ FIU! Cum știu eu mai bine pentru mine, împreună cu toți oamenii neafișe, ci simțăminte, din viața mea.

Luni o să vă spun programul. Și-o să vă rog, ca de pe 24 până pe 28 aprilie SĂ FIȚI la Teatrul Municipal Bacovia!

Date tehnice, AICI.

One thought on “O să fiu la Gala Star!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *