Învață de timpuriu să pui bazele unei afaceri curate!

Printre alte generoase proiecte, Centrul European pentru Strategii Durabile din Bacău se remarcă și prin cel denumit ”Cercul de Afaceri”. Proiectul, unul care militează pentru promovarea educației non-formale pentru adolescenți, se adresează elevilor de gimnaziu, mai exact celor de clasa a VI-a și a VII-a și are ca obiectiv specific deslușirea tainelor de către beneficiari în demararea și susținerea afacerilor.

From Parteneriate cu Muze Colorate

”Cursurile, care sunt axate pe educația financiară și pe tot ce e legat de business, se vor desfășura în zilele de miercuri, între orele 13 și 15, la Casa Corpului Didactic din Bacău, instituție parteneră nouă prin proiectul American Corner”, a spus Niki Vrânceanu, reprezentantul Centrului European pentru Strategii Durabile din Bacău.

Părinții elevilor de gimnaziu, în special ai celor de clasele a VI-a și a VII-a interesați de educarea copiilor lor în acest sens sunt invitați să ia legătura cu reprezentanții proiectului accesând site-ul Centrului European pentru Strategii Durabile Bacău, www.strategiidurabile.eu.

Participarea la cursurile Clubului de Afaceri – cursuri susținute de Mirela Vrânceanu, consilier marketing și program de formare – este gratuită.

Primul curs din proiect are loc miercuri, 14 octombrie 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *