SENZATIONAL!!!! Circa 200 de bacauni au rostit cuvantul “pula” in timp ce Margineanu s-a autocenzurat

De cand a pornit tot rahatul asta cu Margineanu care, vezi draga doamne, ar fi fost calomnios la adresa unui politist, de fapt a nevestei lui, ma tot screm sa spun si eu doua vorbe, in replica. N-am fost in stare pentru ca, asa sunt eu, despre lucrurile care ma amarasc, nu prea pot sa scriu…

Astazi insa, am gasit (inca) un text, referitor la cele patite de Margineanu. Care m-a inspirat oarecum, in sensul ca mi-a pus intr-o anumita masura, ordine in ganduri. Am sa public aici, in speranta ca nu e cu suparare pentru autorul textului, comentariul meu:

Cu cateva zile in urma, Mihai Margineanu, aflat la volanul propriului autoturism, se indrepta de la Zalau, catre Bacau, la un concert. Concert pe care avea sa-l sustina chiar el, cu banda lui. Odata ajuns si urcat pe scena, Mihai Margineanu a povestit celor circa 200 de omuleti veniti sa-l asculte, facand haz de necaz, cum si-a luat, pe buna dreptate, o amenda din partea unui agent de circulatie zelos, nepus pe spaga, lucru rar intalnit, de altfel, in Romania. Bazandu-se pe bunul simt si mai ales pe bunul umor al spectatorilor, Mihai Margineanu a continuat povestea printr-un cantec veeeeechi, veeeechi, din popor, pe care toata lumea l-a fredonat cu mare haz. De necaz. Hazul de necaz al lui Margineanu!

Si a cantat:


Mihai Margineanu-ciusdei lelito ma
Asculta mai multe audio Muzica

Si culmea, cand a ajuns la un anume cuvant, Mihai Margineanu chiar s-a cenzurat. Nu si publicul, insa, care l-a rostit cu mare, mare satisfactie, la fel ca pe intreg versul. Care vers, s-avem pardon, nici macar nu e cel care, ulterior, a fost citat ca replica din partea lui Margineanu, la adresa bravului politist.

Revenind, patania a ajuns, din vorba in vorba, ulterior, sub forma de mare material de senzatie, dupa ce titlul acestuia a fost schimbat, in paginile unui ziar de scandal! Si uite asa, un ditai cacatul, pe romaneste, fabricat pe zvonuri, a inceput sa puta! Bai, frate, si inca ce pute!!

Mihai Margineanu, baiat fin, odata bagat in cacat, si-a cerut, public, scuze. Desi, sincer, nu avea nici un motiv sa o faca.

Cum adevarul este dincolo de cei care se gasesc sa judece un om doar dupa un titlu de ziar, si aici ma refer la majoritatea cititorilor TITLURILOR ziarului de scandal, propun urmatoarele variante:

– sa nu vorbeasca aiurea fara sa fi participat la concertul cu pricina sau, daca vor musai sa vorbeasca, sa mai intrebe si pe cei care au fost prezenti acolo. Ma ofer sa le povestesc cu lux de amanunte!

-sa dea dovada, atunci cand critica un om, de bun-simt si de minime cunostinte de cultura generala

-sa-si vada mai intai barnele din proprii ochi si-apoi abia, aschiile din ochii celorlalti

– sa se dezbrace de ipocrizia asta hidoasa

SA ASCULTE, NAIBII, CANTECUL ALA!!

Si ar mai fi, gandindu-ne la alte conjuncturi, urmatoarele variante:

-Americanii sa-l dea in judecata pe Tudor Chirila pentru acel minunat refren, “f.u-i in gura sa-i f.t!”

-Toate Ralucile sa-l dea in judecata pe Margineanu pentru stiu ele ce

-Politia Romana, politicienii, preotii etc. sa-i dea in judecata pe Florin Chilian, Vama Veche, Parazitii, BUG Mafia si tot asa, si tot asa, si tot asa…

-sa ne transformam toti in jurati si inculpati

Hai, noroc si voie buna!

PS. Eu ma gandesc sa-i dau in judecata pe cei de la Cargo pentru “Baga-ti mintile in cap!”

5 thoughts on “SENZATIONAL!!!! Circa 200 de bacauni au rostit cuvantul “pula” in timp ce Margineanu s-a autocenzurat”

  1. Mda… presupun ca fost foarte tare momentul in care Margineanu s-a oprit la acel cuvant si toti oamenii pe langa el, strigau in gura mare :)):)):)):)) imi imaginez ce fata a facut Margineanu :)):)):)) Fain, fain tare!!!!

    P.S. in legatura cu ziarele si bla bla bla, ai dreptate!!! de multe ori se intampla sa scrie aiurea, dar na…asta e :D:D:D:D:D:D:):):):):)

    alex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *