Pariu pe… TRUPA VECHE

Trupa Veche revine, sîmbătă, șase martie, pentru băcăuani, cu un concert anunțat de înșiși membrii ei ca fiind unul… ”wow!”. ”Wow!” va fi, cel mai probabil, și reacția celor prezenți la concert (în THE STAGE, locul acela în care…) imediat după ce vor face cunoștință cu noua voce a Trupei.

Pentru că, da, Trupa Veche nu vine în Bacău fără să aducă și ceva nou. Iar de data aceasta este vorba despre vocea lui Bogdan, cea care i-a cucerit nu doar pe ”greii Trupei”, ci și pe fanii lor care au avut un cuvînt important de spus la alegerea ei ca fiind ”that one!”.

Pe scurt, Trupa Veche are un nou vocalist. El este Bogdan Olaru, are (deocamdată :)) 19 ani, este student la actorie, e îndrăgostit de muzică și, mai nou, copleșit de bucuria de a fi devenit membrul unei trupe ”la superlativ” după cum el însuși a apreciat. Cunoscut deja, poate, unora, de la emisiunea Megastar, la care a participat în 2008, Bogdan a fost desemnat cîștigătorul preselecției ”Povestea merge mai departe…”, din cadrul campaniei ”Dacă vrei să cînți urcă pe scenă!” desfășurată la sfîrșitul lui 2009 și organizată de Trupă, în vederea reîntregirii ei cu o voce pe măsură. Din cei peste o sută de tineri care și-au încercat vocea, în urma audițiilor, nouă – opt băieți și o fată – au fost aleși pentru a merge mai departe, în ”semifinală”. Aceasta a avut loc în clubul Silver Church din București în prezența a peste o mie de spectatori care au ascultat și au votat trecerea la etapa următoare, finala, a trei concurenți. Din cei trei, după o perioadă de studiu individual cu fiecare în parte,Trupa Veche l-a ales pe Bogdan pentru a i se alătura.
trupa-veche-small
Și uite așa, Povestea, cu mai noul ei erou, Bogdan Olaru (voce) și cu mai vechii ei eroi, Traian Bălănescu (clape), Liviu Mănescu (bass), Doru Cinca (tobe), Bogdan ”Jaja” Sandu (chitară electrică) și Sabin Penea (vioară), merge mai departe. Ajungînd sîmbătă, șase martie, în THE STAGE

Pentru prima întîlnire cu publicul băcăuan, Bogdan Olaru nu are emoții. ”Am adică și emoții, dar mai curînd aș spune plăcere. Vin cu bucurie să cînt pentru voi” – a spus Bogdan.

Și Liviu Mănescu ne amenință serios: ”Băcăuanii să se aștepte la o seară cald explozivă, cu multe piese de calitate din istoria componenților trupei vechi, dar și cu piese noi și chiar cu una în primă audiție!”

Concluzie: Dacă ai doar… 17 lei, împăturește-i cu grijă și hai cu ei în THE STAGE pentru a-ți lua bilet la TRUPA VECHE. Sîmbătă. Șase martie. Ora 22.00. N-ar fi rău, totuși, să rezervi din timp biletele!! Sunînd aici: 0746049458!

One thought on “Pariu pe… TRUPA VECHE”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *