Pînă-n Dublin

publ

Vineri seară, înainte de concertul TROOPER din The Stage, la invitația unor oameni dragi, am tras o fugă pînă-n Dublin. Nu mai fusesem niciodată și auzind că, printre altele, în Dublin e și-o o bere strașnică, nefiltrată și ieftină, am zis ”ok, de ce nu?”, mi-am pus tălpile în mișcare și, în doar circa 15 minute, am și fost acolo!

Și nu am regretat, chiar dacă șederea mi-a fost scurtă! Iar asta nu doar pentru că berea aceea nefiltrată, într-adevăr, e bună și la gust și și la preț ci, și pentru că în Dublin, este și de păpat, e aerisit, unde mai pui că vinerea în special, e și un karaoke grozav, care se lasă cu premii dacă ”te ține vocea”, cum se spune.

Dublin e un pub. Dublin Irish Pub. Este amenajat cu foarte mult bun gust, are o capacitate de circa 100 de locuri – dar, dacă e nevoie și de mai mult! – e situat în zona Prefecturii Bacău, în locul fostului club Khemia, și e deschis de circa două săptămîni. E fain și merită călcat!

Cum orașului nostru drag îi cam lipsesc astfel de locuri, apariția lui este de (foarte!) salutat!

Cîteva impresii și-au lăsat, în ”agendele” personale, și Răzvan, Cristina și Florin. Enjoy!

6 thoughts on “Pînă-n Dublin”

  1. Sub aparenta “infatisare” de pub, multe locuri, initial dragute si ok, au devenit cu totul altceva. In plus, Vlad, n-am spus ca nu sunt baruri in Bacau ci, ca “ASTFEL de locuri cam lipsesc”, adica locuri apropiate de cel descris in postul meu. Parerea mea, desigur! 🙂

    Cat despre Dublin, sa stii ca, intr-adevar merita sa tragi o fuga pana acolo. E tineresc, e mai rock asa (cel putin asa a fost vineri) si se lasa cu distractie maxima! 😉

  2. la ce te referi prin altceva?Bacaul e mic,poti ajunge de oriunde oriunde relativ repede :)(exceptand barurile din Nicolae Balcescu care desi stiu ca sunt cele mai bune din tara nu merita plimbarea 🙂 )M-am uitat mai atent la poze,chiar seamana cu ce am vazut prin taramul oamenilor cu accente ciudate :).

  3. Mai bine da-mi tu niste exemple de PUB-uri… Ca se pare ca eu am ramas cam in urma, varsta ce sa-i faci!! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *