Happy BlogDay!

Am aflat de la Kaysha ca pe 31 august se – hai să-i spunem așa – sărbătorește BlogDay. O chestie drăguță, pe care am s-o marchez și eu, recomandînd celor carere poposesc întîmplător sau nu pe aici, cinci bloguri din proria-mi listă, pe care eu le răsfoiesc cu plăcere și interes chiar dacă abordează subiecte în mod cu totul diferit față de mine. Este una din recomadările BlogDay, ne anunță Kaysha:

“On August 31st, bloggers from all over the world will post recommendations of 5 new Blogs, preferably Blogs that are different from their own culture, point of view and attitude“

Am să încep cu Fără Filtru pentru toți cei revoltați de faptul că, în zilele noastre, nu se mai pune, frate, preț pe cultură, pe promovarea propriilor valori și tot așa, în speranța că după răsfoire, vom avea parte de mai multe fapte decît vorbe. Deplasări la teatru, concerte, expoziții etc.

Urmează Sora mare, un blog în care nu se scrie des și nici mult, dar la postările căruia vei simți nevoia să revii, ori de cîte ori te simți răvășit. Vei pleca de aici, revigorat sentimental.

Am să o recomand și pe Silviana tuturor celor care susțin sus și tare că tinerii din ziua de azi… Poate își schimbă părerea!

Merg mai departe, la I and I unde cei care vor o recomandare de lectură vor găsi aici unele dintre cele mai atrăgătoare recenzii de carte. Nu mai spun că, de aici, și cei mai nepasionați dintre nepasionații de fotbal vor vrea să vadă un meci după numai o singură cronică citită.

În fine, am să recomand cu toată tăria, tuturor gurmanzilor, gospodinelor in devenire, infometatilor in impas ca au frigiderul gol etc. să facă o vizită la Aphex . Poftă bună!

Îi recomand, pentru că m-am trezit frustrată de îngrădirea “politicii” BlogDay, pe toți cei din lista mea, cărora le mulțumesc pe această cale că există, că-mi fac viața mai frumoasă și mai ales utilă, cu fiecare nouă postare. Happy BlogDay!

3 thoughts on “Happy BlogDay!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *