M-am apucat de lasat de fumat

Pariu ca nu voi reusi sa-mi duc pariul pana la capat! Ceea ce-nseamna ca voi fi prima care da o naveta de bere colegilor implicati in joc. Ei, dar ce-i o naveta de bere?… Se poate compara o pierdere de cateva sute de lei cu micile placeri zilnice, cu hohotele de ras, cu spovedaniile, cu glumele, cu barfitzele, cu fitzele, cu nervii, cu emotiile, cu puterea, cu slabiciunea, cu senzatiile astea tari pe care ti le ofera fumul adanc tras in piept, de tigara? Cine suntem noi sa ne punem cu altii, cand nu ne putem pune cu noi insine?…

Cu alte cuvinte, nu, nu ma voi lasa de fumat si da, voi da si naveta de bere colegilor intrati in joc, iar fiecare bere in parte pe care o voi bea impreuna cu ei va fi insotita de fumurile mele, de aerele mele de vicios, pacatos, nenorocit!

Dar: pana sa-mi aprind o tigara, am sa mai fac nitzica ordine, pun leusteanul in borshuletz, mai citesc ceva, ma uit la un film, mai scriu o fila de jurnal, il sarut pe sotul meu si-i spun ca-l iubesc, fac un dus, ma mai uit la o stire ca meciurile de fotbal s-au terminat si-mi fac si unghiile intre timp, mai dorm nitel, ma trezesc, citesc presa, citesc bloguri, vorbesc pe mess, rontzai ceva, beau un pahar cu apa, mai redactez o stire, mai dau o fuga sa-i imbratisez pe mama si pe tata, ma mai gandesc putin la sora si cristi, la nepotei, la finutzul, mai spun un banc, mai ascult putina muzica, mai visez un pic… Si-apoi mi-oi aprinde si-o tigara!

4 thoughts on “M-am apucat de lasat de fumat”

  1. Nu m-asteptam sa ma dezamagesti atit de repede. Cedezi atit de usor, tu care ai in vise atita putere?! Cind ti-ai facut ultima data o radiografie la plamini? 😀 Cu cit dai pe tigari pe luna cite carti ti-ai putea cumpara, cite DVD-uri cu filme superbe, cite seri la Casa Porto, cite vargi pentru Horgesti?

  2. 😉 mai citeste o data postul meu… s-ar putea sa-ti dai seama ca te-ai inselat si ca te de fapt, nu cedez asa usor 😉

  3. Dupa ce te-ai lasat de-adevaratelea de fumat, adica atunci cind au trecut 3 zile si iti aduci aminte surprinsa ca nu te-ai mai gindit la fumat, ai sa realizezi ca viata e la fel de savuroasa si fara tigari, ca, da, ai ce face intr-o crisma si fara sa fumezi si ca e la fel de fain sa faci dragoste si fara tigara de dupa si asa mai departe 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *