Altceva!

Când simt nevoia de ALTCEVA sau mai bine zis, de ÎNCĂ CEVA în viața mea de zi cu zi, care să mă facă să zâmbesc, îmi fac repede rost de o inspirație pentru un desen sau o poezică, de o carte pentru citit, de o ieșire cu prietenii la vreun concert sau la o simplă plimbărică și tot așa, iar Altceva-ul ori Încă ceva-ul acela căutat îmi apare după, ca fiind firesc și cît se poate, de fapt, de prezent în viața mea.

Un astfel de firesc mi-l găsesc de ceva vreme și la concertele folk din pub-ul The Stage Bacău, miercurea pe înserat. E imposibil să nu te întorci, din astfel de seri, firesc de liniștit, îndrăgostit, nostalgic, înveselit, încărcat, scuturat!

Nu am auzit până acum de George Sărluceanu și nici de Felix Mircea Moldovan deși, zice-se, acesta din urmă este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni percuționiști din România, iar cel dintâi a luat nu o dată marele premiu la festivalul de muzică folk ”Om Bun”. Nu am auzit de ei, deși cei doi sunt nu doar foarte buni prieteni, ci și doi dintre membrii trupei SPIN despre care am cît se poate de auzit!. Am avut însă inspirația să-i caut pe net, auzind că miercuri e rândul lor să-mi dăruiască Altceva-ul! Și m-am îndrăgostit pe loc de ceea ce George și Felix, separat de SPIN, dar tot prin cântec, fac împreună. Este, cert, ALTCEVA!

INVITAȚIE… audio

Miercuri, 23 noiembrie, de la ora 20.00, în The Stage Bacău, Felix și George vor veni să ne cânte și să ne dăruiască ALTCEVA sau ÎNCĂ CEVA pentru frumosul firesc al vieții noastre de zi cu zi. Se pare că ei vor avea și un invitat surpriză. Suport: 10 lei.

Eu voi fi negreșit acolo…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *