Uneori

Uneori e buna si experienta asta a privarii pentru o zi sau doua de ceva bun, eventual fara de care nu concepi, in general, sa-ti incepi diminetile avand senzatia ca lumea ta se va prabusi cu totul, ceva bun precum, de exemplu, cafeaua.

From Desenele mele

Am supravietuit unei zile fara cafea – e o poveste toata aceasta marturisire, evident, eu nu sunt dependenta de cafea 😀 – si nu doar ca am supravietuit, dar am dat si randament. La joaca, de exemplu. Cu fiica-mea. Ba, ne-am ingaduit chiar, asa ca fetele, sa ne rasfatam cu cate o prajiturica si sa mergem chiar si la librarie, dupa ore bune de harjoana, sa cumparam si o jucarie simpatica.

Va zic, totul, fara nici o gurita de cafea, iar cine are un pitic in preajma stie prea bine ce inseamna timpul acordat acestuia si cat de mult ar putea parea ca are importanta o gurita mica, mica, mica de tot de cafea in prealabil. Iaca-ma-s, intreaga, vesela, cu inima plina si impacata. In plus, dupa o experienta ca asta, cu siguranta, a doua zi cafeaua va fi muuuult, dar muuuult mai gustoasa! Ca a mea acum.

Mai savuros insa, decat cafeaua, este gandul ca peste cateva ore ma asteapta iarasi o joaca pe cinste si cateva file de poveste. Gata, am vorbit prea mult pentru dimineata asta.

James – Sometimes

BUNA DIMINEATA, prieteni, pofta buna la cafea si pofta de noi si noi experiente frumoase sorbind impreuna din ea! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *