On!

Se ia cu o seara inainte decizia sa se pregateasca lucrurile din timp, astfel incat dis-de-dimineata sa nu mai trebuiasca decat sa apesi pe butonul filtrului de cafea, functia ON si cafeaua sa se prepare cat tu, in tihna, abia ridicat din pat, cu ochii mici si mintea incurcata, sa te speli, aranjezi, parfumezi si tot asa, cu gandul, desigur, la acea cafea aburinda, aromata si parfumata care va fi gata exact cand vei fi si tu ceva mai treaz, spalat, aranjat si parfumat.

From Desenele mele

Vii fericit in bucatarie, iti iei cana preferata, aia cu Flower-Power, si dai sa-ti pui minunata, atat de pretioasa cafea. In cana insa, ce se intampla? Nu, nu curge cafea, ci doar o zeama transparenta si fierbinte… Ah, iar am uitat sa pun si cafea in filtru, nu doar apa! Asa ca o iei frumusel de la capat si, cat timp se face adevarata cafea, tu te amuzi copios la gandul ca astazi, dincolo de patania ce tocmai ai patit, mai e si luni pe deasupra!

The Offspring – Self Esteem

BUNA DIMINEATA, oameni dragi din lumea mare, pofta buna la cafea si pofta de o zi si-o saptamana faine sorbind impreuna din ea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *