Doze de fericire

Am parte zi de zi, in timpul iesirilor noastre copilaresti cu precadere, de cateva din acele momente care nu doar ca te fac sa strigi in gura mare ca esti un parinte fericit, dar care ti se si lipesc de suflet atat de bine ca esti convins ca ele vor ramane definitiv acolo.

From Desenele mele

Si ai dreptate, ele raman definitiv acolo: grija pe care ti-o arata un copil de doi ani atunci cand traversezi strada sa nu te loveasca pe tine, parintele, masina, dojana lui ca ai uitat sa-i pui furculita la masa, imbratisarile din senin, zambetul si cheful de joaca acum, aici cu tine. Bucuria pe care i-o citesti in ochi atunci cand din putinii covrigei pe care si i-a ales de pe raft, el, copilul de doi ani, alege de bunavoie sa imparta tuturor copiilor de la locul de joaca sau grija pe care i-o intelegi din gesturi si putinele-i cuvinte fata de vreun coleg de joaca ce tocmai a cazut si s-a murdarit pe hainute… Cum sa nu fii fericit? Copilul meu e un curcubeu, iar azi, ca tot e miercuri si e cu dragoste, mai tare imi vine sa strig ca sunt fericita!

She’s a Rainbow – Rolling Stones

BUNA DIMINEATA, oameni buni din lumea mare, pofta buna la cafea si pofta de lasat iubirea sincera sa se reverse din vreun curcubeu asupra voastra, sorbind impreuna din ea! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *