Cesti

In fiecare dimineata, marturisesc spre nu neaparat interesul cuiva, imi sorb cafeaua in alta ceasca. Imi simt astfel, parca, oamenii dragi din viata mea de peste timp, mai aproape decat sunt in gandurile mele chiar.

From Desenele mele

Canile sunt primite cadou, iar fiecare dimineata imi da prilejul, savurandu-mi cafeaua din ele, de-a sta la taclale cu cei de mi le-au daruit. Iti mai aduce aminte cum, hi hi hi, la acea aniversare sau cu acel prilej ce nebunie a fost, cum mai radeam ca doi nebuni, ce-am mai dansat, ce jocuri de neimaginat am jucat, ce am mai plans, ce am mai ras, ce multi am fost intr-o incapere atat de mica si tot asa!

Astazi, de exemplu, zambesc si imi beau cafeaua cu si din dragoste pentru verisoarele mele… 🙂

Pasarea Colibri – Opreste-ma la tine

BUNA DIMINEATA, oameni dragi din lumea mare si incapatoare, pofta buna la cafea si pofta de trimis ganduri frumoase catre cei dragi, aducandu-i astfel mai aproape pentru a sorbi impreuna din ea! 🙂

2 thoughts on “Cesti”

  1. nu cred ca e tocmai bine sa iti incepi fiecare dimineata cu melancolie .e frumosa ,e buna de invataminte dar…dimineata e un nou inceput si privirea orientata spre inainte .toate cele bune !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *