Despre încredere și creșterea stimei de sine, cu psihoterapeut Lidia Chirilă

From Parteneriate cu Muze Colorate

Nu știu ce veți face mulți dintre voi săptămâna asta, în cursul serii de joi, dar știu sigur că eu voi spune prezent invitației (publice) de a participa la workshopul ”Strategii pentru creșterea și menținerea stimei de sine” susținut de psihoterapeut Lidia Chirilă, un curs derulat prin Mentor Acadamy, mentorul acestuia fiind Joe Dispenza.

Joi, 11 iunie, între orele 18 și 20, în intimitatea cabinetului individual de psihologie al Lidiei Chirilă, de pe str. Valea Albă nr.8 A, aceasta ne propune nouă, adulților, cu precădere nouă, părinților, un atelier gratuit de lucru pe tema ”stimei de sine”, un curs în care, psihoterapeutul ne spune că ”a grupat tot ceea ce am aplicat pentru a-mi crește încrederea în mine (în mod instinctiv sau conștient), experiențe pe baza cărora și tu, ca individ separat și în mod special ca părinte, poți lucra”. Ni se propune, în altă ordine de idei, ”să conștientizam unde ne aflăm, care sunt experiențele comportamentale sau programările verbale ce se afla la originea încrederii personale, să înțelegem, să simțim, să respingem şi să experimentăm încrederea în sine”.

Am să particip la acest atelier pentru că, de când mă știu, ”încrederea în sine” a fost pentru mine o provocare și nu de puține ori mă întreb care, oare, ar fi fost parcursul vieții mele de până acum, dacă aș fi avut încredere în mine! Am să particip și pentru că de când am cunoscut-o pe Lidia, fără ca ea s-o știe, fiecare întâlnire neoficială cu ea a însemnat/înseamnă pentru mine câștigarea unui strop în plus de încredere în mine, din marele ocean de neîncredere în care mă scald. Și-am să particip pentru că, alegând întâlniri și oficiale cu ea, stropii de încredere sunt tot mai mulți. 🙂

Despre Lidia însă, psihoterapeut specializat (printre altele) în terapia de cuplu și de familie, o să vă mai povestesc zilele următoare, lăsându-vă, până atunci, invitația de a veni joi, 11 iunie, de la orele 18, la Cabinetul ei, pentru a o cunoaște personal.

Pentru înscrieri la workshop, informații prețioase, aici.

De asemenea, pentru informatii si inscrieri, o gasiti pe Lidia la numarul de telefon 0748.628502 sau pe adresa de mail chirila_lidia@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *