(P) Pizzaaaaaa, pizzaaaaaa, hai la pizzzzzaaaaaaa!!!

Apreciez grozav oamenii cu inițiativă, idei originale și peste toate, ambiție. Un exemplu este pentru mine Ramona Herciu, fostă colegă de breaslă – unul dintre puținii cameramani și oameni de montaj femei din mass-media băcăuană – care, iată, în 2010, cînd noi abia ne chinuiam să rămînem pe picioare – în presă – din cauza situației economice în care fără voie am fost aruncați, ea – dincolo de presă – ticluia un proiect prin care să sfideze orice neajunsuri. L-a gîndit și l-a și pus pe picioare: Pizzeria Allegro.

img_3565

O afacere inaugurată efectiv zilele trecute, în prezența jurnaliștilor și a bloggerilor, colegi mai noi sau mai vechi ai Ramonei. Pe scurt, la începutul anului trecut, Ramona a aflat că micuța ei afacere ar putea lua ființă prin fonduri nerambursabile, moment din care și-a pus în funcțiune toate rotițele pînă la obținerea banilor necesari: 70%. Pentru restul a făcut împrumut la CEC pentru o perioadă de cinci ani.

img_3548

Pizzeria Allegro livrează – evident – pizza, în 15 sortimente la domiciliu, la serviciu sau oriunde vă apucă foamea pe teritoriul municipiului 😀 Credeți-mă pe cuvînt, pizza este DELICIOASĂ! Știți doar că eu sînt pretențioasă în materie! În plus, tot cu livrare la locul foametei mai pot ajunge la pofticioși deserturi, salate, paste și alte meniuri gen tochitură, grătărele, cartofei, mititei etc. Un telefon e de ajuns și papa bun e la tine. Aruncă aici un ochi și ai să te lămurești definitiv: www.allegropizza.ro

img_3566

Stați, stați că nu e tot! Prețurile sînt mici, mici, uite așa de mici:

piza1

Poftă bună! 😀

Ca să nu ziceți că nu știu despre ce vorbesc, iacă și părerile lor:
fără filtru
contrasens
aghiuta
kristofer
criticati
ramirez
ZdB

7 thoughts on “(P) Pizzaaaaaa, pizzaaaaaa, hai la pizzzzzaaaaaaa!!!”

  1. Sa nu crezi ca sunt rautacios, dar ce au scris bloggerii din Bacau despre aceasta pizzerie nu poate fi incadrat la pareri din moment ce e reclama pe fata. Macar tu nu ai trecut preturile si numerele de telefon cum au facut altii.
    Si ca sa fiu rautacios pana la capat: preturile sunt mari.

  2. Ce tare e ultima poza. :)) Testeaza si tu, Looper, si scrie ca tine. 😉 Mari in comparatie cu ce?

  3. Looper, dupa cum bine vezi, chiar titlul este precedat de semnul caracteristic, (P). Deci da, este unul publicitar. Chiar si asa a fost alegerea, ba chiar placerea mea sa scriu acest text, in felul meu, si asta doar pentru ca s-a intamplat sa-mi placa atat proiectul Ramonei, cat si rezultatul ei. Iar preturile mie personal, chiar mi se par rezonabile…

  4. Fratioare, tot ce e bun, costa. Dar, lasa, o sa fie si zile mai bune,
    Si, urasc bloggeri din Bacau, mi-au facut o pofta de mor. Cred ca am sa comand o pizza :))

  5. Extraordinar de scumpa,exagerat !!! Am comandat ieri si a venit in 3 ore .nu stiu de ce Cand a venit deja renuntaseram.

  6. am comandat-o in seara asta. delicioasa! iar preturile chiar nu-s mari, comparativ cu ale altora. sa ne fie de bine, zic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *