Concert

Mi-e greu sa descriu in cateva cuvinte ce ma motiveaza sa fiu uneori voluntar pentru vreo actiune. E scopul, desigur, siguranta, pe undeva, a unei finalitati fericite a actului meu. Pentru a doua oara, am ales sa fiu voluntar si pentru Asociatia Lumina Bacau, organizatie care are grija, mare, mare grija de psihicul si fizicul unor copii si tineri pana in 22 de ani, care au fost diagnosticati cu boli limitatoare de viata, dar si de psihicul familiilor acestora.

From Evadarile noastre muzicale

In aceasta seara, pentru a doua oara, imi revine rolul si marea onoare de a fi voluntar al Asociatiei. In aceasta seara, de la ora 19.00, la Sala Ateneu a Filarmonicii “Mihail Jora” Bacau, va voi spune o poveste despre oameni extraordinari, copii, psihologi, artisti. Dupa ce va voi spune povestea, artistii, pardon ARTISTII ne vor canta. Blues. Vali Racila, Raul Kusak si Eugen Amarandei. Iar banii obtinuti de la voi, publicul, vor ajunge, prin gestionarea lor de catre Asociatia Lumina, la acei copii si tineri de mai sus.

Vali SirBlues Racila – Candy Man

Buna dimineata, oameni dragi din lumea mare, pofta buna la cafea si pofta de faurit minuni, sorbind impreuna din ea! Pentru ca, sa va mai spun ceva, prea putinul nostru chiar poate face minuni! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *