Scapa DEEE ele, in perioada 5-8 februarie!

From Diverse

Cu siguranță te-ai procopsit anul trecut, poate chiar și-n ultimele zile, din nou, cu tot felul de aparate și aparațele electrice, electronice etc. de mici și mari dimensiuni, de care acum vrei musai să scapi și parcă ai face-o și… ecologic. Vestea bună este că poți să faci treaba asta, chiar în aceste zile.

Aceasta, pentru că, în perioada 5-8 februarie, în municipiul Bacău are loc o nouă campanie de colectare de Deșeuri de Echipamente Electrice și Electronice (DEEE), organizată de ECOTIC cu sprijinul Dedeman, Recolamp, Primăria Bacău, Agenția pentru Protecția Mediului Bacău și Ecorec Recycling. Denumită “Zilele Reciclării în orașul Bacău!”, campania face parte dintr-o serie de 30 de campanii locale desfășurate la nivel național în cadrul proiectului “Caravana ECOTIC”, proiect dezvoltat de către Asociația ECOTIC prin contribuția instrumentului LIFE+ al Uniunii Europene.

In cele 4 zile de campanie (5-8 februarie), locuitorii orașului Bacău vor putea vizita Caravana ECOTIC, o expoziție mobilă pe 4 roți a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Caravana ECOTIC va fi amplasată in fața Casei de Cultură – Piața Tricolorului și va fi deschisă în intervalul orar 10 00 – 18 00 , a comunicat Agenția pentru Protecția Mediului Bacău.
In cadrul acestei campanii vor fi organizate doua tombole: o tombolă dedicată deșeurilor de echipamente electrice și electronice și o tombolă dedicată becurilor și neoanelor. Pentru fiecare deșeu predat se oferă un voucher de participare la tombola categoriei specifice. Tombola dedicată DEEE va avea ca premii 3 tablete Utok oferite de către Dedeman iar tombola dedicată becurilor și neoanelor, o tabletă Samsung oferită de către Recolamp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *